Farma: nakon što je proglašena za slugu i Dragana pokazala zube!

Da nema samo lep osmeh, već da ima i oštre zube pokazala je jedna od novijih farmerki, Dragana Milošević. Nakon što je Nemanja proglašen za gazdu, bilo je vreme da se proglase sluge. Nemanja je lako doneo odluku. Sluge ove nedelje su Maca i Dragana.

Maca ide u štalu iz jednog jedinog razloga, jer su Nemanja i Milena ubeđeni da je on krivac za njihove svađe, a da je takođe on doveo do toga da Vlada započne priču o Mileni i tom famoznom poljupcu koji je napravio haos….

Dragana je vest o spavanju u štali i služenju gazde Nemanje primila sa rečima da je to očekivala jer smatra da je Nemanja i Milena mrze i da ne mogu da podnesu njeno prisustvo na Farmi. Pogađate, lepa plavuša je sve to izgovorila uz već legendarni, da ne kažem ozloglašeni OSMEH! :)

Milena i Nemanja su joj kasnije u raspravi rekli da se ponaša zlobno i da se kada su se posađali oko Vlade, radovala njihovoj nesreći.

Gazdu Nemanju su jako pogodili komentari ljudi na pijaci da je loš čovek, da se nije dobro poneo u većem broju situacija.

Kako je to sve izgledalo, pogledajte ukoliko ste propustili…

Povezane vesti

Back to Top