Prati nas

Farma: Novi incidenti i novi nominovani

Na Farmi svakodnevno gledaoci mogu da čuju dosta psovki i da vide kako farmeri spletkare, pa tako je i ovoga vikenda.

Izgleda da farmeri uopšte ne znaju lepo da se ponašaju ili su potpuno zaboravili kako to izgleda. Svađe, prepirke i spletke su im glavna dešavanja i dalje. Na farmi u Lisoviću došlo je do svađe između Ivana Marinkovića i Sare Trajanović.

Ivanu je jako zasmetalo što se manekenka umešala u svađu između Ekrema i Sobe Đurakovića. On ju je iznerviran izvređao. Psovao je, jer ga je ona isprovocirala i kad mu je rekla da priča sa njom ne bi li dobio još malo medijske pažnje.

Jelena Golubović je pala sa stolice dok je trajala igra u kojoj je bila mlada, ali je i dalje nejasno da li joj je Ivan pomogao da sedne ili joj je izmakao stolicu da bi pala. Nakon pada Jelena se rasplakala, a Zorica joj je rekla da je to Ivan namerno uradio u dogovoru sa Mićom i da treba da se žali zardugi zbog fizičkog kontakta.

Nominovani za izbacivanje ove nedelje su Simonida Ačević i Hristijan Todorovski. Simonida je dobila najviše štapića dok je Hristijana publika izabrala da se bori za ostanak na imanju.

D. J. / Tracara.com

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Sunce

  27. 10. 2013. at 11:12

  Luda kuca, nije vredno 50 hiljada evra a najverovatnije nece ih ni dobiti konacni pobednik.

 2. Nikolija-Cao-Zdravo

  27. 10. 2013. at 15:45

  Ja bih bila najsrecnija kada bi im tamo bacili jednu lepu, slatku bombu pa da se lepo i kulturno resimo voih bolesnika…. :)

 3. ...

  27. 10. 2013. at 15:49

  imam predlog za vas, umesto sto pisete i izbacujete vesti brzinom svetlosti napre procitajte sta ste napisali … mislim stvarno `Sobe Đurakovića` .nit je soba nit je djurakovic …

 4. sara

  27. 10. 2013. at 16:56

  Rada Manojlovic je u petak celo vece flertovala sa Borisom,i to pred oci njegov devojci,a prije toga je u jutarnjem programu priznala da joj se svidja.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top