Prati nas

Šokantno

Farmerke su se oglasile nakon tuče u studiju: Markovićeva do ušiju zaljubljena u Kristijana

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Nakon nezaboravnog i šokantnog haosa koji su napravili u studiju, Zorica MarkovićVesna Vukelić Vendi su se končano oglasile tim povodom.

“Taj majmun je dobio šta je tražio, tresla joj se vilica od straha kada sam je gađala. Tek ćemo se terati, ovo je samo početak. Za sada neću pričati bljuvotine koje znam privatno o toj esenciji zla i đavolu. Ta vaška je metastazirala i počela da seje zlu krv svuda oko sebe. Jedna bi bila mrtva da smo istovremeno bile u Farmi. Ona jedino zna da spletkari i za to će biti kažnjena od strane vasione”, rekla je Vendi i dodala da je Markovićeva smislila napad na nju zato što je do ušiju zaljubljena u Kristijana.

Markovićeva, sa druge strane, kaže da ju je polila neplanirano, ali da je Vendi to svakako zaslužila.

“Samo sam joj malo rashladila napaljeni mozak. To je zapravo bila sveta vodica kojom sam je polila da bi je bog spasao i pomogao joj. Valjda će sada đavoli izaći iz nje. Tužno je što je bacanjem stolica stvarno mogla da rascepa glavu nekom od nedužne dece u publici jer sam u tom trenutku krenula da se vratim na svoje mesto, koje je bilo među njima. Inače, to je njen sistem obračuna, naučila je da pod šatrom na vašarima baca pivske flaše i stolice, džukela jedna”, rekla je ona za Kurir i napomenula da više neće pričati o njoj jer ne želi da se spušta na nivo svoje koleginice.

 

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top