Fergi i Džoš žele sedmoro dece!

Glumac Džoš Duamel poverio se jednom američkom selebriti portalu da želi veliku porodicu sa svojom izabranicom popularnom pevačicom Fergi. Ona je potvrdila izjavu svog supruga, otkrivajući i kada će početi da rade na proširivanju porodice.

Heroj „Transformersa“ je 100 posto spreman da osnuje ogromnu porodicu sa suprugom Stejsi Ferguson, ipak, izgleda da konačnu odluku donosi njegova zgodna žena!

„Biću srećan i sa jednim, ali bih želeo sedmoro“ izjavio je glumac. Ukoliko Fergi ne bude želela da mu rodi sedmoro dece, Džoš je odlučan u nameri da usvoji nekoliko: „Mnogo je deca u domovima, a ja sam pristalica usvajanja.“

Fergi je potvrdila navode njenog supruga, izjavivši da je ona skoro u potpunosti spremna da se ostvari i kao majka. Pevačica je otkrila kada će početi da preduzimaju prve korake. „Sačekaćemo da se turneja završi, jer ne bih da skačem po sceni sa bebom u stomaku.“

Dakle, posle turneje Fergi preuzima stvar u svoje ruke!

The End svetska turneja The Black Eyed Peas-a završava se 23.avgusta u Kanadi. Očekujemo lepe vesti od ovog para već ove jeseni! :)

Povezane vesti

Back to Top