Fergi nikako ne može zaboraviti „mokri“ incident!

Da li se sećate tog događaja, kad je pevačica Fergi prilikom nastupa sa svojim bendom „Black Eyed Peas“ u 2006. godini, doživela takav blam i na sceni se upiškila? E pa, kao što niko nije zaboravio taj incident, nije ni sama Fergi. Tada se spekulisalo da je pevačica na drogama i alkoholu, a Fergi se i danas seća tog nemilog događaja, koji su papraci naravno uspeli da ovekoveče. Pevačica kaže da jednostavno nije stigla da ode u toalet pre početka konceta:

fergi1

„Mislim da nema osobe koja nije videla te fotografije koje su se proširile internetom. Trebalo je da pre nastupa odem do WCa. Međutim, na nažalost, nisam. Počela sam skakati za vreme pesme ‘Let’s Get It Started’, a ostalo svi znaju. To je bio najneprijatniji trenutak u mom životu koji nikad neću zaboraviti.“ Ako želite da se podsetitie kako je to izgledalo, idite na nastavak teksta da vidite Fergi u tom najneprijatnijem trenutku u njenom životu.

fergi

izvor vesti: tportal.hr

17 Responses

 1. kakav blam..nemogu da verujem…. a i ja da sam na njenom mestu nebi mi bilo sve jedno..ali mislim kome bi!!!

 2. pa moze se svakome desiti,to nije nikakav blam…..slavne licnosti mogu sto zele…..

 3. ma kakav blam? ajde devojke i vi tako na ulici skacite i uradite to pa kazite da vas nije sramota. sta to pricate?

  Ko zna mozda se jednom i ukaki na sceni.

 4. aj tracaro ti od swega prawis dramu zamisli da se tebi to desi…bilki woljela da te tako swi ogowaraju…razmisli o tome..

 5. To moze svakome da se desi,ko zna kako je njoj tada bilo..tesko je biti popularan…

 6. naravno da je blam. pa da li ste vi procitali tekst, devojka ima traume od tog dana jer ju je sramota tog događaja. Pa pogogu, to su videli milioni ljudi…

 7. Verujem da joj nije svejedno. Ali svakome se moze desiti. Pa i poznate licnosti piske i kake!!!

 8. fergie je zakon i ako ima wishe blamowa u secanju! jedan je sledeci: da li ste znali da je fergie jednom pre puta na turneju prdnula tako jako kada je dawala interwju da se swe chulo? da najozbiljnije!

 9. narawno… ja sam prdnula jednom u crkwi pa mi niko nije nishta rekao… ali nisam ja poznata lichnost, kao shto je fergie

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI