in

Fergi vam savetuje kako da „začinite“ svoj seksualni život!


Iako je od januara meseca u braku sa glumcem Džošom Duhamelom, pevačica, a od nedavno i glumica Fergi kaže da u njenoj spavaćoj sobi nije došlo do „zastoja“! Čak naprotiv!

Kako seksi lepotica kaže, ključ dobrog seksualnog života je malo „promrdati“ situaciju živopisnim kostimima , koje kako ona priznaje nikad ne bi obukla u javnosti!

fergi

O ovoj temi Fergi otvoreno priča sa novinarkom magazina „Allure“: „O draga moja, ja ti imam ceo ormar pun takvih malih kostima, koje nikako ne bih obukla u javnosti!“ Fergi u ovom intervjuu priznaje da se ništa u njenom seksualnom životu nije promenilao od venčanja sa zgodnim glumcem. Ja se samo pitam i zašto bi, kad su tako seksi par! Evo šta Fergi kaže:

„Ništa se nije promenilo u tom segmentu naše veze. Ja volim da se igram sa kostimima na bini, zašto to ne bi radila i u svojoj spavbaćoj sobi“

fergi2

Inače Fergi ćemo uskoro gledati i na filmskom platnu u filmu „Nine“ gde pored odlične glumačke ekipe među kojima je i Penelope Kruz glumi prostitutku. Spremajući se za ovu ulogu, Fergi i Penelope su bile oduševljene što mogu da jedu do iznemoglosti, jer su zbog uloge morale nabaciti koji kilogram, ali kad se snimanje završilo, došli su problemi. Fergi kaže da joj je puno vremena trebalo da skine tih nekoliko kilograma viška, ali kako kaže sad je u potpunosti fit, i spremna za promociju novog albuma benda koji je i proslavio „Black Eyed Peas“.

Fotke koje vidite su preuzete iz magazina „Allure“, odakle su i preneti ovi najzanimljiviji delovi intervjua sa Fergi.

fergi3

Pogledajte novi singl „Black Eyed Peas“ sa albuma E.N.D., „I got a Feeling“.

loading...