in

Folkerka prodaje kuću za pola miliona evra


Nada Topčagić je definitivno odlučila da proda svoju kamenu vilu u blizini Tivta proda.

Kada se raspitala i saznala da za svoju nekretninu može da dobije više od pola miliona evra, nije se mnogo dvoumila.

„Od kada su mi obili zimus kuću, što mi je bila na neki način opomena, odlučila sam da je prodam. Bolje i to nego da mi pored dignu hotel i da više nemam onaj mir koji sam imala do sada. A šta ću sa tim parama, šta koga briga. Pametno ću uložiti. A možda ću i nešto staviti u slamaricu. Svakako to neću pričati javno“, rekla je Nada za STAR.

Folkerka ne planira da se vraća iz vikendice na Tari iako je epidemija završena, a kako nije mnogo htela da nam se poverava oko kuće koju prodaje, njen prijatelj je ispričao detalje.

„Poverila mi se Nada da planira da kupi neke nekretnine koje bi izdavala i od toga bi živeli ona i njen Zlatko. A ostatak bi stavila u slamaricu da sačuva za crne dane! Mada, ima ona i sina i unuku. Želi i njima da pomogne da prošire stan i da se presele u neku zgradu sa liftom,“ objašnjava izvor.

„Razmišlja Nada o svemu, samo što sada više neće imati gde da letuju. Ubuduće  će morati kao ostali da uplate ako žele da se kupaju u moru. Nema više baškarenja na moru po tri meseca, to će joj biti najteže, ali stisla je zube i odlučila,“ dodaje prijatelj folk pevačice.

„Zlatko je podržao, a i sin. On smatra da Nada treba da uživa i odmara se jer se dosta u životu naradila. Tera je da treba da putuje, da obilazi banje i neke zanimljive predele u kojima nikada nije bila. Ali polako, biće i toga, samo da ovaj virus potpuno nestane. Ili da bar izbace vakcinu“, ispričao je za izvor blizak pevačici.