I Nada Topčagić bila žrtva napada Marinka Rokvića

Pevač napravio skandal (foto: Instagram/marinkorokvic)

Javnost je potresao skandal čiji je glavni akter bio pevač Marinko Rokvić, koji je napravio incident na parkingu jednog tržnog centra, kada je zbog batinanja jednog dečka i njegove devojke, čak završio u policiji.

Međutim, za neke ovakvi njegovi potezi nisu iznenađujući, niti nepoznanica, jer se pevač fizički obračunavao i u mlađim danima, a jedan takav događaj datira još iz perioda od pre 35 godina.

Žrtva Marinkovog napada tada je bila Nada Topčagić, koja je za Kurir ispričala da ju je pevač ‘dobro izudarao’. “Sve se odigralo u mestu Novo Selo kod Zagreba, gde smo bili na turneji. Spremali smo se da krenemo u sledeći grad, a ja sam deci koja su se okupila oko našeg kombija davala autograme sa svojom slikom. Onda me je Marinko histerično povukao za kosu i počeo da viče: ‘Šta nas tu zadržavaš i glumiš ludilo sa tim slikama?'”, izjavila je pevačica i rekla da, nakon što mu se suprotstavila, Rokvić je nasrnuo na nju. “Planirala sam i da ga tužim, ali je bilo kasno kad sam se vratila u Srbiju da mi lekar pregleda povrede”, tvrdi pevačica i dodaje da sa njim nije u dobrim odnosima, te nije želela da najnoviji incident komentariše.

I pevačica je bila žrtva Rokvića.. (foto: Facebook/nadatopcagic)

Iako je sada pevač rekao medijima da se ne seća ovih detalja, ranije je izjavio u vezi ovoga da su se potukli ali i da je njega zapravo Nada izudarala, povredila mu kuk, zbog čega je išao i na terapije.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top