Search
Close this search box.

„Jadna ona“ Nada Topčagić otkrila: Rada Manojlović lupetara!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nada Topčagić mnogo je ljuta na svoju mlađu koleginicu Radu Manojlović koja zbog svog svoje iskrenosti i stava o vakcinaciji prolazi pakao na društvenim mrežama jer je mnogi napadaju.
„Upoznata sam sa svime što se dešava Radi i mogu samo da kažem – jadna ona.“ počela je Nada. „Rada je bila naivna, pa je rekla da je ne zanima vakcinacija, nije razmišljala, izlupetala se i eto sad šta trpi. Takve stvari ne smeš u ovo ludo vreme da pričaš. Svako ima svoje viđenje, ali ćuti brate mili,“ kaže Nada koja podržava Radu, ali joj i zamera. „Eto, brzi jezik i nepromišljenost sada su došli na naplatu. Devojka ima probleme, sa svih strana, ali i ima mnogo manje posla od drugih koji ćute i rade.“ objasnila je.
Jezik brzi od pameti
 „Pa ja sam vam živi dokaz da zbog popularnosti koju sam doživela kada je moja pesma puštena na čuvenom Sanremu, mnogi su me zamrzeli. Ma zbog njihove ljubomore, mnogi su mi otkazali ugovorene nastupe i svadbe koje je trebalo da radim. I ja trpim kao Rada. Ali to je cena popularnosti,“ kaže Nada koja za razliku od svoje mlađe koleginice ima i muža, i penziju i nekretnine od kojih može dobro da živi.

POSLEDNJE VESTI