Search
Close this search box.

Nada Topčagić pretukla ženu koja je radila za nju: Gurnula je niz stepenice

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Nada Topčagić važi za ženu bez dlake na jeziku, pa od nje često možemo da čujemo raznorazne dogodovštine što sa estrade, što iz njenog privatnog života.

Tako je pevačica nedavno otkrila nešto o čemu je ćutala decenijama. Naime, u javnost je isplivala priča da se dogodila tuča u domu Nade Topčagić, a pevačica je odlučila da sve do detalja otkrije.

„Moj sin Mikica je imao svega sedam meseci. Ja usred Kanade, a komšinica mi javlja, videla je moja vrata stana otvorena, Mikica u krevecu upišan, plače dete, a dadilja mi sve pokrala i pobegla. Ostavila dete samo s otvorenim vratima. Čak je i stvari za bebu odnela,“ prisetila se Nada nemile situacije.

Ona je potom dodala da je i s drugim dadiljama imala probleme, a zbog jedne se dogodila i tuča u domu Nade Topčagić.

„Nakon ove jadnice nisam angažovala žene neko vreme, ali pred doček Nove godine morala sam da nađem devojku da mi čuva sina. Jednu pomoćnicu sam gurnula niz stepenice, mogla sam da je ubijem. Toliko sam je tukla da nije bila svesna šta joj se desilo. Sećam se kao da je danas. Ja se spremam da pevam Novu godinu u Užicu, četiri po podne, ona dolazi i kaže da neće da mi čuva dete jer ide na doček,“ rekla je ona i dodala:

„Kažem ja njoj: „Koju Novu godinu, stani, sve ti je*em.“ Ona je počela da beži iz stana s punom torbom. Pokrala mi stvari, našla sam moje stvari kod nje u torbi. Gurnula sam je tada niz stepenice, letela je kao bubanj. Nisam mislila tada da mogu da je ubijem. Posle sam nosila dete sa sobom u Užice da pevam doček jer sam nju nalupala,“ otkrila je Nada.

POSLEDNJE VESTI