FOTO: Sve veće grudi Andreje Pejić

Želi da iskoristi svaki dan života (foto: Instagram)

Svi znamo njenu priču. Od dečaka koji beži iz Bosne i Hercegovine zahvaćene ratom, a potom i iz Srbije iz istih razloga, pa sve do Pariza i omiljenog modela slavnog dizajnera Jean Paul Gaultiera.

U pitanju je, naravno, Andreja Pejić, koja je stekla svetsku slavu kao androgeni model po imenu Andrej, jedina osoba koja je istovremeno nosila muške i ženske kolekcije na nedeljama mode u svetskim centrima. Iako je, po sopstvenom prizanju, oduvek znala ko je i šta je u svojoj glavi, tek prošle godine je Andreja postala i spolja ono što je celog života bila iznutra.

“Iako sam jako stidljiva odlučila sam da pričam o tome kako bi moja priča pomogla mnogoj deci koja mogu da me čuju i da ne upropaste svoj život ne prihvatajući ono što jesu. U svetu postoje ljudi koji ceo život provedu u pogrešnom telu i tek se u 5. ili 6. deceniji života odluče da promene pol”, izjavila je Andreja i dodala da je ponosna na to što sve više magazina piše o njoj isključivo u ženskom rodu jer se i naj taj način bori za prava transrodnih osoba.

Na poslednjim fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama primećuje se da njene grudi postepeno postaju veće.

Da li mislite da Andreja ima jednake šanse u svetu modelinga danas kao žena ili je bila samo prolazna atrakcija kao androgeni model?

Zbogom, NY (foto: Instagram)

Povezane vesti