in

Gej fan emotivnim pismom rasplakao Lady Gagu


Kada je Lady Gaga lansirala svoj novi kozmetički brend, rekla je da je to inkluzivna linija šminke za sve. Svoje obećanje je ispunila, što je pokazano u novom videu.

Naime, na YouTubu se nedavno pojavo video na kojem je slavna pevačica iznenadila svog fana Brandona Galaza, kome je rečeno da će dobiti potpuni makeover od jednog od ličnih Gaginih šminkera. Ono što nije znao jeste to da će imati priliku i da upozna svog idola.

Na početku videa, Brandon je počeo da čita pismo koje je posvetio Gagi i u kojem je objasnio kako ga je inspirisala. U tom trenutku se pojavila Gaga. On je nastavio da joj čita pismo, gde je između ostalog pisalo:

Pesma Born this Way mi je dala do znanja da moram biti ja. Rekao sam majci i sestri da sam gej i odmah su me prihvatili.

On je potom objasnio da njegov otac nije imao istu reakciju, ali Brandon je dodao:

Našao sam snagu i dozvolu da prihvatim sebe u tvojim stihovima: „Don’t hide yourself in regret/Just love yourself and you’re set (Ne sakrivaj sebe u žaljenju/Samo voli sebe i spreman si).

To je bio zaista lep trenutak između Brandona i Gage. U jednom trenutku Gaga je počela da šminka 19-godišnjeg fana, kada je rekla:

Nije to kako izgledamo ono što nas čini lepim. Već ono kroz šta smo prišli i kako smo preživeli. To što si rekao porodici ko si… Ne može svako to da uradi. To pismo koje si mi napisao je razlog zbog kojeg radim ono što radim. Hvala što si sa svima podeli to. Bio si ranjiv i iskren. To nije lako. Upravo si promenio živote drugih, jer kada vide ovo biće manje uplašeni.

Gaga je bila u pravu, jer je ovaj video pun komentara pojedinaca koji imaju sličnu priču kao Brendon.