Glumica iz popularnog filma ‘Step up’ pronađena mrtva

Tricia McCauley (foto: Facebook/Tricia McCauley)

Joga instruktorka i glumica, Tricia McCauleykoja je u filmu Step up bila dublerka glavne zvezde, Jenne Dewan Tatum, pronađena je mrtva u svojim kolima, dva dana nakon što je prijavljen njen nestanak.

Kako prenosi CBS News, prijatelji 46-godišnje glumice postali su sumnjičavi nakon što se Tricia nije pojavila na prazničnoj večeri u nedelju uveče. Sledećeg dana, policija je na sigurnosnoj kameri ugledala osumnjičenog kako vozi glumičin beli automobil marke Toyota Scionu kojem je oko ponoći pronađeno njeno beživotno telo.

Muškarac sa snimka navodno je opljačkao apoteku i napao zaposlene iste, pa su mu zato vlasti bile za petama. Trenutno se nalazi u pritvoru, gde će biti saslušan.

Osumnjičeni za ubistvo glumice (foto: Facebook/Washington Metropolitan Police)

Brat nesrećne glumice potvrdio je ovu vest sa svog Facebook profila, kada je podelio zvaničnu informaciju u grupi koja je osnovana u svrhe pronalaženja McCauleyjeve: “Tricia je mrtva, pronašli su njeno telo. Hvala svima na pomoći, podršci i ljubavi. Za njenu D.C. porodicu: znam da je na vas gledala kao na svoje najbliže, hvala vam što ste bili tu za nju tokom svih ovih godina. Držite se zajedno.”

Tačan uzrok smrti još uvek nije poznat.

Tricia McCauley (foto: Facebook/Tricia McCauley)
Tricia McCauley (foto: Facebook/Tricia McCauley)

Tricia se pojavila u popularnom filmu Step up, kratkim filmovima Never Dream: The Beginning The Paper Girl, a bila je aktivni član pozorišne D.C. scene. Zagovarala je zdrav život, pa je često delila nutricionističke savete o pravilnoj ishrani gostujući kod raznih fitnes trenera, kao i na svom veb-sajtu.

Povezane vesti

Back to Top