in

Glumica šokirana: Pitala me je da li su moja deca zaista moja!

SJP sarah jessica parker
SJP

Na društvenim mrežama svakodnevno se možemo sresti sa različitim vrstama osuđivanja, napadanja, nepristojnostij, jednom rečju hejtom. Kada se našla u takvoj situaciji, glumica Sarah Jessica Parker nije mogla da poveruje šta se dešava i morala je da odreaguje.

Naime, Twitter svađa se desila još u aprilu, a zvezda serije Seks i grad nam sada otkriva o čemu se radi. Sarah Symonds, koja se predstavlja kao ekspert za veze, upitala je glumicu na pomenutoj mreži, da li su bliznakinje Marion i Tabitha, koje su došle na svet zahvaljujući surogat majci, zaista njena biološka deca!

Zgrožena ovim insunuacijama, obično rezervisana Sarah tada je odgovorila da treba da ju je sramota što iznosi neistinite i zlonamerne komentare samo kako bi napadala drugu ženu, nakon čega je dotična izbrisala svoj hejterski tvit.

U nedavno datom intervjuu Sarah je objasnila celu situaciju i kaže da se upravo ovakvih komentara i napada pribojavala kada se upustila u komunikaciju na društvenim mrežama.

“Bilo je nekoliko situacija u mojoj karijeri kada sam morala da reagujem. Ovo je bila jedna od njih. Ne znam šta je to vezano za mene da ljude iritira… Nisam rasipnica, ne šetam sa telohraniteljima okolo, ne volim glamurozan život, plašim ga se”,  a zatim je dodala da je u ovoj situaciji verovatno u pitanju neka ženska sujeta i upitala se da li bi pomenuti ekspert za veze tako napala njenog supruga, takođe glumca Matthewa Brodericka.

Redakcija Tracara.com