Prati nas

Šokantno

Goca i Dara u vatrenom okršaju: ‘Ona je ljubomorna jer svi muškarci lude za mojim fotografijama’

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Izgleda da skandal sa golim fotkama Radojke Adžić, poznatije kao Dare Bubamare, još uvek nije zastareo. Ovog puta Dara se zbog tih fotografija posvađala sa svojom koleginicom Gocom Tržan.

Naime, Bubamaru je razbesnela Gocina rečenica da raskrečene noge nisu seksi, aludirajući na njene fotografije zbog čega je oplela po njoj.

“Ko je Goca Tržan? Još jedna perka! Koga briga za njeno mišljenje! Ona bi možda volela da može da izgleda kao ja, pa da ima takve fotografije! Nje kao pevačice nema nigde ni na mapi, nebitna je totalno, nema pesme, ne pamtim nijedan njen hit, pa je sad našla da bude još jedna od mnogih koje hoće preko mojih leđa da se nađu u novinama! Neka gleda sebe i svog muža i neka ne brine za mene! Ona i tetkače poput nje ljubomorne su jer svi muškarci lude za mojim fotografijama. Neka gleda sebe i samo još nešto da joj napomenem – moj muž nije tamo neki Raša”, izjavila je Dara za Star.

Ni Goca joj nije ostala dužna na tim rečima, ali je ona samo kratko istakla da joj je pevačica nebitna u životu.

“Nema potrebe da komentarišem, stvarno me ne zanima! Koji đavo mene uzima u usta! Nisam rekla ništa ružno o njoj. Ali ok, to je njen stil. Stvarno ne bih da se uvlačim u to na bilo koji način. Nije to moj nivo. Imam previše godina i iskustva da bih sebi dozvolila da se pecam na ovakve gluposti. Da je pročitala izjavu koju sam dala za jedne novine, videla bi da nijednu ružnu reč nisam rekla”, rekla je Goca.

6 komentara

6 Comments

 1. :D

  22. 01. 2016. at 16:05

  Najjače kad Radojku uhvati delirijum, šizofrenija i paranoja!
  ”Ko je Goca Tržan? Još jedna perka! Koga briga za njeno mišljenje! Ona bi možda volela da može da izgleda kao ja, pa da ima takve fotografije! Nje kao pevačice nema nigde ni na mapi, nebitna je totalno, nema pesme, ne pamtim nijedan njen hit…”
  Hahahahahahaha kakav idiot od žene!
  Goca je za tebe institucijaaaa u svakom smislu prema tome…

 2. k

  22. 01. 2016. at 19:05

  Al je u tripu ova Dara…pardon, Radojka.

 3. b.p

  22. 01. 2016. at 20:27

  Dara sa godinama sve ludja i ludja,pre je bila normalna,a sada sve zive napada…

 4. Mimi

  22. 01. 2016. at 22:26

  Ova Dara zbog par komercijalnih pesmica koje je izbacila u ovde poslednje dve godine, utripovala neku zvezdetinu. Ne kontam.

 5. Ankh

  22. 01. 2016. at 23:53

  Radojka je oduvek bila ljanka na kubni, i to se nikad nece promeniti. Ogranicena seljandzura.

 6. Edgar

  23. 01. 2016. at 08:19

  “Kako Dara od Radojka”? Daro tvoje pesme se ne sećam, osim one Zidovi koje su ukrala Antoniu Remosu i za koji te čovek tužio! Gocinih se sećam bar 10, i mogu da ih pevam. Daro, sedi majke ti!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top