Čija koka roka: Novi rat Jelene Karleuše i Dare Bubamare?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Početkom decembra Jelena Karleuša i Milan Radulović Laća razmenili su niz uvreda na račun jedan drugog.

Iako je delovalo da će medijski rat potrajati iznenada smrt mladog tekstopisca je sve prekinula. Jelena mu je posthumno oprostila teške reči koje joj je uputio, sve do danas, rekli bismo s obzirom na to da je sada saznala šta je sin Marine Tucaković uradio.

Pop diva sada je ostala zatečena kada je pre nekoliko dana saznala da je Radulović tekst koji je ona uredno platila preprodao pevačici Dari Bubamari.

Tim povodom oglasila se na Instagramu, a mnogi spekulišu da će sada uslediti novi medijski rat Jelene Karleuše i Dare Bubamare.

„Imam potrebu da podelim sa mojim fanovima, ali i sa medijima neke informacije vezane za novi album, ali i za saradnike. Kao što znate, na mom albumu je nekoliko tekstova napisao pokojni Milan Radulović Laća. Te tekstove koje je uradio za moje kompozicije ja sam uredno njemu unapred platila“, počinje Karleuša svoje saopštenje.

„Nažalost, Laća je u poslednjoj fazi života imao veliki, životni problem, a to je zloupotreba opijata. U takvom stanju on me je puno puta molio da mu dajem novac unapred, za budući rad, koji se na njegovu žalost nije desio. I ja sam mu novac nesebično davala, što moji saradnici mogu da potvrde. Kada je pritisak postao preveliki, kada sam odlučila da za njegovo dobro ne želim da dajem novac koji će trošiti na opijate, Laća je počeo da mi preti objavljivanjem tih tekstova, što je na kraju i počeo da čini u stanju rastrojstva, pa mi se kasnije izvinjavao, što znate.“

Karleuša je zatim objasnila gde je nastao problem.

„On je u isto vreme iste tekstove koje je pisao za mene i koje sam ja, ponavljam, uredno kupila, odlučio da proda drugim pevačima. Znači, moje plaćene tekstove prodavao je drugim pevačima i uzimao novac iako je znao da ih je napisao za mene, na moje kompozicije, i da je za to isplaćen u celosti. Novac mu je bio preko potreban jer je narkomanija najveće zlo, veće od svake bolesti i muke. Znači, ne samo da me je ucenjivao, pretio, objavljivao moje plaćene tekstove, nego ih je i ponovno prodavao i tako sve obmanjivao. Jedan od tekstova koji su pisani za moj album, koje sam ja platila i koji pripadaju meni, jeste tekst koji je završen 15. decembra 2021. godine. Pesma se zove Koka‟, objasnila je Jelena.

Par dana kasnije, Dara je objavila istoimenu pesmu – a evo kako zvuči.

POSLEDNJE VESTI