in

Goca kaže da Kija nema kredibilitet da bude u žiriju, ona poručuje: ‘Nisam rijaliti zvezda’


Javnost i dalje bruji zbog odluke Pinka da unajmi Kristinu Kockar kao čanicu žirija Pinkovih zvezdica, iako je tek nedavno ušla u muzičke vode. Ova odluka se navodno nije svidela Jeleni Tomašević i Sergeju Ćetkoviću, zbog čega su napustili takmičenje, a čini se da slično mišljenje ima i Goca Tržan.

Naime, poznata pevačica je za medije otkrila da nije oduševljena što Kija sedi sa njom u crvenoj stolici, ali kaže da ne namerava da se zbog toga povuče.

„Ja sam to Kristini i rekla, da nema dovoljno pevačkog iskustva da bi sedela tu. Ali, prosto, nije to moj šou da bih se ja tim bavila. Ovo nije način da ja verifikujem i aminujem da je pravi put ići u rijaliti i tako se proslaviti! Ne mislim da je to dobro i da je to jedini put, ali prosto nekima uspe“, izjavila je Goca.

Ipak, Kristina je imala spreman odgovor, tvrdeći da ona ne smatra sebe rijaliti zvezdom i dodajući da je ona za kratko vreme uspela ono što njene poznate kolege nisu uspele tokom cele karijere.

„Prvo mene nije stvorio rijaliti šou. Stvorila me je moja majka. Smatram da sam kompetentna i te kako. Pogotovo jer su ova deca prošla sve što je potrebno što se tiče pevanja. Iako sam kratko na estradnom nebu umem da prepoznam ‘x faktor’. Ja nisam devojka koja pripada tom krugu rijaliti zvezda. Ja sebe ne smatram rijaliti zvezdom. Tamo sam bila zbog moje specifične situacije. Ja jesam tek počela svoju karijeru, ali moramo da uzmemo u obzir da sam za kratko vreme napravila nešto što mnoge moje koleginice i kolege nisu napravile za ne znam ja koliko godina“, izjavila je Kija.