in

Goca Tržan: Moja Lena će sama proceniti i shvatiti ko je Mimi Oro!


Veruje u dobru procenu svoje ćerke (foto: Hello)
Veruje u dobru procenu svoje ćerke (foto: Hello)

Učesnik rijalitija Parovi, Ivan Marinković, ne krije svoju bliskost sa starletom Mimi Oro, a koliko je njihova veza ozbiljna, dokazuje i činjenica da je Ivan u programu uživo izjavio kako će upoznati Mimi sa svojom sedmogodišnjom ćerkom Lenom, nakon njihovog izlaska iz vile, što je starleta oduševljeno prihvatila.

Gledaoce koji su pratili program, verovatno je interesovalo kako bi na sve to reagovala Ivanova bivša supruga, Goca Tržan, verujući kako ona sigurno tako nešto nikada ne bi dozvolila, a mi smo kontaktirali pevačicu, kako bi došli do njenog odgovora.

„Lena je već sad dovoljno zrelo dete, koje sjajno procenjuje i za sebe uvek bira dobro društvo, pa nema potrebe da se plašim da će i ovog puta dobro proceniti, sa kim ne treba da provodi vreme. Još jednom bih zamolila da se moje maloletno dete izostavi iz ovakvih priča“, rekla je Goca za Tracara.com.

Podsetimo, Mimi i Ivan su priznali da su imali aferu pre rijalitija, pa je njihov zajednički boravak u vili, očigledno, podgrejao stare strasti.