Prati nas

Extra

Goca Tržan održala lekciju o roditeljstvu: Deca i telefoni

(foto: Instagram/gocatrzan)

(foto: Instagram/gocatrzan)

Pevačica Goca Tržan majka je 10-godišnje ćerke Lene, a u toku jučerašnjeg dana je izazvala burne polemike na društvenim mrežama nakon što je iskritikovala roditelje, uključujući i samu sebe, rekavši da je najveći promašaj u današnje doba to što je najveća kazna za dete oduzimanje telefona.

“Razmišljam, imaju pune sobe igračaka, knjiga, tablete, telefone, playstation, kompjuter ,hover board, bicikl, trotinet, rolere i nije ih sramota da kažu da im je dosadno! Šta smo to uradili od svoje dece? Zatrpali smo ih svime što požele i sad su nezainteresovani i potpuno otupeli. Ništa ne može da ih oduševi, ni zainteresuje, ni da im traje. I ništa im nije gore od oduzimanja telefona. Ni da ne idu na more, ni da ne idu u Rim, ni da ne pričamo sa njima, samo im ne oduzimajte telefon. Tužna sam. Jer sam mislila da smo im ipak mi važniji. Ali smo im dali spravicu da ćute dok jedu, da ćute i bulje u telefone dok smo u kafani, da ih zabavi dok kuvamo, da ćute dok mi pričamo… pa nije ni čudo što im ta prokleta sprava najviše znači. Toliko nas je puta zamenila. Zato,oprez… kad shvatite da vašoj deci više ne znači to što ste tužni što bulje samo u telefone, setite se ovog post-a”, obrazložila je Goca svoj stav.

Slažete li se?

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. msx

  25. 05. 2017. at 10:34

  evo nam ga gordana otkrila toplu vodu

 2. Snezana

  25. 05. 2017. at 17:31

  @msx – Pa sto nam nisi ti otkrila toplu vodu? Goca je potpuno u pravu. Nazalost, u njenim recima ce se pronaci skoro svaki roditelj malog deteta.

 3. lisa

  26. 05. 2017. at 11:41

  Sta mene briga sto joj je cerka otupela, to sama kaze. Nemaju veze mobilini sa otupljenoscu, sve to dolazi iz kuce, pa deca beze od surove realnosti gde god mogu da se zabulje.
  Moja cerka eto nije otupela, dobar je djak, voli da izlazi, soba joj je uredna ko apoteka, sve stize, sveza je u licu i mentalo zdrava.
  Najlakse je okriviti mobilne telefone i ostale stvari, ipak kao ni svi ljudi ni sva deca nisu ista.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top