Prati nas

Extra

Goca Tržan: Probleme u braku ne rešavam u krevetu!

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Pevačica Goca Tržan trenutno uživa u ljubavi sa mužem Rašom Novakovićem, ali kao i u svakom braku, male nesuglasice i svađe su normalna pojava. Ona ističe da probleme ne želi da rešava u krevetu, već otvorenim razgovorom i dobrim ručkom.

“Nikada ne rešavam probleme u krevetu, ja sam malo drugačiji tip žene. Meni je seks posle svađe grozan i strašno me smara. Nesuglasice u braku rešavam dobrim ručkom. Pametna žena ne pravi probleme u braku, pošto smo mi monstrumi koji od miša napravimo slona. Neretko smo u stanju da sebe zapostavimo da bismo bile dobre domaćice. Dobra žena je ona koja ceni sebe i koju muškarac poštuje i voli”, rekla je Tržanka, prenosi Alo.

Ona je dodala i da bi se sigurno udala i treći put, ukoliko bi se brak sa Rašom rasturio.

“Naravno da bih se udala još pet puta ako nisam srećna u ljubavi. Nemam nikakav problem, a naročito što sam se lepo provela na svojoj svadbi. Raša i ja smo došli do zaključka da je idealno da se razdvojimo u poslovnom smislu, jer njegov finansijski status zavisi od toga koliko ja imam koncerata, a jednog dana će moje finansije zavisiti od toga da li on može da svira sa mnom”, zaključuje pevačica.

1 komentar

1 komentar

  1. irena

    25. 03. 2016. at 16:34

    Jedva je docekala da istrtlja novinama sta joj se desava

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top