Goca Tržan: Volela bih da Raši podarim sina!

Imaju veliku želju da postanu roditelji (foto: Instagram)

Pevačica Goca Tržan silno želi da svom dečku Raši Novakoviću podari dete. Član žirija Pinkovih zvezdica vodi bitku sa sterilitetom otkako je u vezi sa 14 godina mlađim momkom, te je odlučila se podvrgne proceduri vantelesne oplodnje, koja će njoj i Raši pomoći da postanu roditelji.

“Poznato je da sam ja neko ko ne krije da se suočava sa borbom za potomstvo i ko o tome otvoreno govori. Bogu hvala postoje zahvati uz pomoć kojim se parovima koji imaju problema sa sterilitetom omogućuje da postanu roditelji. Ja ću se uskoro podvrgnuti tom zahvatu i nadam se najboljem. Najbitnije mi je da vantelesna uspe i da rodim zdravo dete. Pol nije bitan, ali pošto ćerku već imam, sin bi me jako obradovao”, rekla je Goca za Kurir.

Za ovu metodu, Goca bi morala da otputuje u daleku Ameriku, gde se ona uspešno primenjuje, što je potvrdio i ginekolog, “U Evropi se ona retko radi zbog visoke cene. Kod nas je neko nepisano pravilo da krupniji spermatozoide prave mušku decu, a sitniji prave žensku”, rekao je ginekolog prof. dr Slobodan R. Radulović.

Pevačica je godinama pričala o ovom problemu i velikoj želji da ponovo postane majka, a kako vidimo, pevačica je spremna za se podvrgne veštačkoj oplodnji i uskoro podari dete Raši.

Povezane vesti