Prati nas

Extra

Goga Sekulić: Ne brinem šta će Ceca reći o mom pomirenju sa Karleušom

Goga Sekulić Jelena Karleuša zakopale su ratne sekire, kada je pop diva koleginici poklonila luksuzne štikle za snimanje novog spota.

U intervjuu za Scandal, ona je izjavila kako je mnogo bilja ljuta na Karleušu zbog pojedinih izjava, a starije koleginice su je smirivale kako ne bi došlo do još većeg skandala.

“U to vreme bilo je žestoko. Bila sam mlađa i nikada nikome nisam ostajala dužna, nije imalo šanse da ne reagujem burno na nešto. Starije kolege su me savetovale da treba da iskuliram. Gledala sam to na svoj način, iako mi je danas sve to smešno,” rekla je pevačica i dodala da smatra da je shvatila da je Jelena Karleuša pravična osoba.

“Kažu da veliki ljudi praštaju, ali ne zaboravljaju. Tako i ja. Iako se ne družimo, ona je u pravu za sve što kaže. Previše je direktna, a ja to cenim,” rekla je Goga.

Uprkos svemu, ovo neće uticati na njen odnos sa Cecom Ražnatović.

“Ranije sam skakala za svoje prijatelje, što mi se nije vratilo u životu i onda sam videla da se moji prijatelji druže s ljudima s kojima nisam dobra. Ne zanima me ko s kim nije dobar. Kakav si prema meni, takva sam i ja prema tebi. Ceca mi je prva čestitala rođenje sina. Dok smo pričale, beba je vrisnula u plač, a ona se oduševila jer joj se na neki način javio. Čujemo se kad ima potrebe,” ispričala je Goga.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. PRINGLES

    02. 05. 2019. at 14:57

    MAČKO TEBE JE CECA NOGIRALA DAVNIH DANA… CMOK 😘😘😘

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top