Search
Close this search box.

Grand Festival: Oni su prošli u finale!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

5. Grand Festival (foto: printscreen)

Peti Grand Festival održan je sinoć, po prvi put pod sloganom Budi human. Grand produkcija je, ove godine, u saradnji sa Humanitarnom fondacijom budihuman.rs, odlučila da sav novac od glasanja ide u humanitarne svrhe, odnosno namenjen je bolesnoj deci.

Voditelji Grand Festivala (foto: grandnarodnatelevizija.com)

Kao što je iz produkcije Granda najavljeno, žiri je bio sačinjen od ličnosti iz sveta muzike, filma, sporta, kao i predstavnici medija i to: Vesna Zmijanac, Zorica Brunclik, Aca Lukas, Aleksandar Šapić, Bane Opačić, Aleksandar Filipović i drugi. Voditeljke programa su Dragana Katić i Sanja Kužet, dok se iz bekstejdža povremeno uključivao njihov kolega Tihomir Tepić.

tumblr_nfx7t6tNMN1sg888so1_400
Zorica Brunclik u žiriju (foto: turbofolk.tumblr.com)

Publici, kako onoj u studiju, tako i nama, kraj malih ekrana, predstavilo se 25 izvođača, od kojih je 10, prema odluci žirija, prošlo u finale. Prvi finalisti su: Darko Martinović, Mirza Selimović, Jelena Kostov, Dejan Matić, Ivana Pavković, Davor i Mirna, Koktel bend, Dušan Svilar, Tanja Savić i Nemanja Stevanović.

unnamed-1
Jelena Kostov na sceni (foto: grandnarodnatelevizija.com)

Večeras je drugo polufinalno veče Grand Festivala na kom će svoje nove pesme izvoditi: Nebojša Vojvodić, Jasmin Hasić, Maja Nikolić, Danijel Alibabić, Katarina Živković i Elvir, Milan Mitrović, Jadranka Barjaktarević, Milan Dinčić Dinča, Ćira, Adreana Čekić, Blek pantersi, Rada Sarić, Milan Topalović Topalko, Čeda Marković, Bilja Sečivanović, Darko Lazić, Aleksandra Bursać, Stevan Anđelković, Snežana Đurišić, Saša Kapor, Mina Kostić, Petar Mitić, Mirjana Mirković, Muharem Serbezovski i Marko.

tumblr_nfxc9t8ts11sg888so1_400
Lepa Brena bila je u bekstejdžu (foto: turbofolk.tubmlr.com)

Drugo polufinalno veče možete pratiti uživo na linku ispod, dok će se finale, koje se održava sutra u 21h, emitovati na TV Prva, OBN televiziji u BiH i TV 5 iz Makedonije.

https://www.youtube.com/watch?v=vwr1pH1VOmQ

Ponavljamo, festival je humanitarnog karaktera i sav prihod od glasanja namenjen je Humanitarnom Fondu za pomoć deci i osobama kojima je to najpotrebnije. Informišite se na sajtu, budite humani! Tu ćete naći sve neophodne informacije za pomoć. Imate opciju da za svako dete glasate ponaosob ili da pošaljete 1 na 3030 za celokupnu organizaciju.

POSLEDNJE VESTI