‘Grand show’ ide na Prvu TV?

Nakon što je juče saopšteno da Pink televizija neće više emitovati emisije Grand produkcije, postavlja se pitanje – na kojoj televiziji će emisije ići.

Izvor dnevnog lista Alo tvrdi da Grand show, Narod pita Grand parada od jeseni sa emitovanjem kreću na Prvoj srpskoj televiziji.

“Saša je već razgovarao sa čelnicima nekih televizija, od kojih je dobio primamljive ponude, ali će najverovatnije odlučiti da to bude Prva srpska televizija jer tamo ima mnogo prijatelja, a i njegov koncept se najviše uklapa u program tog emitera. On će u narednih nekoliko nedelja doneti konačnu odluku kako bi potpisao ugovor i počeo sa realizacijom projekta, koji će biti dopunjen izvesnim iznenađenjima za gledaoce” kaže izvor i dodaje:

PROČITAJTE I: Bez ‘Granda’ na Pink televiziji

“S obzirom na to da je i ranije imao ponude da pređe na tu frekvenciju, neće biti teško odrediti tačke ugovora po kojem će se obe strane obavezati na saradnju. Popović će do tada na svom „Grand kanalu“ imati emisije koje objedinjuju segmente tri emisije čije je snimanje stopirao, tako da publika neće biti željna pesme i pevača koje je godinama gledala u okviru ovih emisija”, priča izvor Alo.rs.

PROČITAJTE I: Rok muzika stiže na ‘Grandov’ kanal

Sa Prve nisu želeli da komentarišu ove navode.

Redakcija Tracara.com via Alo

 

 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI