Emisije Grand produkcije se više ne emituju na Pinku!

Televizija Pink više neće emitovati emisije Grand produkcije izuzev talent šou programa Zvezde Granda” – saopšteno je iz ove medijske kuće.

Sa programa se skidaju formati Grand šou, Grand parada i Narod pita koji su se skoro dve decenije emitovali na kanalu Pinka.

Pre nego što smo se opredelili da ovu vest saopštimo medijima, Željko Mitrovic je ovu odluku saopštio direktoru Granda Saši Popoviću. U prijateljskom razgovoru dogovoreno je da emisija Zvezde Granda bude emitovana do kraja ove sezone, dok ćemo se naknadno usaglasiti da li ćemo nastaviti emitovanje ove emisije u narednoj sezoni 2014/2015. godine” – izjavio je direktor PR sektora Pinka i savetnik Željka Mitrovića, Darko Popović.

Javnosti je poznato da se uveliko snima produkcijski najzahtevniji projekat svih vremena kada su domaći formati u pitanju. Reč je o emisiji Bravo šou koja će zauzeti termin emisije Grand šou, petkom u 21 čas. Već u prvoj epizodi gostuju najveće zvezde poput Cece Ražnatović, Dragane Mirković, Miligrama, Lexington benda… U igranom programu učestvuju legende poput Seke Sabljic, Branislava Lečića, Ljilje Stjepanović, Vlaste Velisavljevica…

Ovako će izgledati Bravo šou.

Ponedeljkom će umesto emisije Narod pita na našem programu biti emitovan takođe atraktivan šou program pod radnim nazivom Vreme zabave u kojem će uživati ljubitelji hitova, ali i dobre zabave. Videćete kako će se poznate ličnosti snaći u zanimljivim igrama, ali i kako izgledaju njihovi domovi, kuda se kreću, kao i kako su se snašli u skrivenim kamerama.

“Pink televizija se zahvaljuje Grand produkciji na dosadašnjoj dugogodišnjoj saradnji i želi puno sreće u daljem poslovanju. I u narednom periodu ostaćemo kao i do sada u prijateljskim odnosima, a kvalitetni i popularni pevači Grand produkcije imaće prostora na našem programu” – zaključuje se u saopštenju.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti