in

VIDEO: Ovako izgleda Bravo show!

Bravo show 7

Premijera nove Pinkove emisije Bravo show biće naredne nedelje, a u ovoj emisiji očekuju nas i velikani srpske glumačke scene!

Fotoreporteri uslikali su ih u Pinkovom studiju, dok su uvežbavali tekst za snimanje. Jelisaveta Seka Sablić, šetala je jednim od gigantskih studija u Šimanovcima, potpuno sigurna u tekst koji treba da izgovori. Za to vreme, Branislav Lečić se još podsećao teksta, budući da je njegova uloga najobimnija. Ljiljana Stjepanović, koja igra Virgo intacta, devojku u poznim godinama, strpljivo je čekala svoj red za snimanje.

Najstariji član glumačke ekipe Vlasta Velisavljević je u startu pobrao najviše simpatija kolega i bio najaktivniji u pauzama snimanja, kada je šetao po studijima u Šimanovcima. Jedan od najurebesnijih likova u igranom delu Bravo Showa, igraće Miloš Vlalukin. On će se naći u ulozi parohijskog sveštenika, koji se zbog interesa ženi ćerkom gradonačelnika- tajkuna.

Kako će to izgledati videćemo već naredne nedelje, a sada pogledajte kako izgledaju nastupi muzičkih velikana – Harisa Džinovića, Cece, Milice Pavlović i Dragane Mirković.

https://www.youtube.com/watch?v=44fb8sj3IuM&feature=youtube_gdata_player

Redakcija Tracara.com