Prati nas

Gvozdeni Presto iz “Igre prestola” u subotu u Beogradu

Vesti

Gvozdeni Presto iz “Igre prestola” u subotu u Beogradu

Poslednja sezona serije Igra prestola bliži se, a tim povodom u Beograd ovog vikenda stiže gvozdeni presto na kome su sedeli mnogi likovi iz popularne serije.

Likovi iz jedne od najpopularnijih serija u istoriji televizije, “Igra prestola”, tokom prethodnih sedam sezona su mnogo puta krvarili zbog svoje borbe za Gvozdeni presto.

U okviru globalne inicijative “Doniraj krv za presto”, HBO u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije i Crvenim krstom Srbije poziva fanove serije i sve ostale zainteresovane građane da u susret finalnoj sezoni koja počinje 15. aprila učine isto, time što će se uključiti u akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Akcija će početi u subotu, 30. marta, na platou ispred Ušće Shopping Centra, gde će posetioci moći da doniraju krv od 10 do 17 časova.

Sve davaoce krvi očekuje poklon u vidu majice sa motivom iz serije, a tom prilikom će moći i da se fotografišu na čuvenom Gvozdenom prestolu, koji će tokom celog dana biti postavljen na platou. Presto će biti otvoren za fotografisanje svim posetiocima, dok će oni koji dobrovoljno daju krv imati prednost. Pre nego što odlučite da date krv, proverite da li ispunjavate osnovne uslove

. Nakon Beograda, u okviru akcije poklonima sa motivima iz “Igre prestola” će u periodu od 1. do 5. aprila biti nagrađeni najhrabriji i najbrži fanovi koji doniraju krv u još 10 gradova u Srbiji, među kojima su Požarevac, Smederevo, Čačak, Valjevo, Kraljevo, Šabac, Petrovac, Loznica, Smederevska Palanka i Ub.

Premijera finalne sezone serije “Igra prestola” biće 15. aprila, kada će prva epizoda biti dostupna putem HBO GO usluge, a istog dana će biti emitovana i na HBO kanalu – istovremeno sa američkom premijerom u 03.00h i ponovo u 20.00h.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top