Prati nas

Vesti

Hailey Baldwin i Justin Bieber zajedno na ručku sa manekenkinim ocem

Hailey Baldwin, Justin Bieber i otac popularne manekenke, Stephen Baldwin, viđeni su kako sede u Italijanskom restoranu Ca Del Sole u Kaliforniji.

Nakon gotovo sat vremena zajedničkog druženja, Stephen je zagrlio Hailey a Bibera je potapšao po ramenu. Izgledalo je kao da je par bio jako nervozan nakon izlaska iz restorana.

Čini se da prijateljstvo Biebera i Stephena traje jako dugo, a započeto je još davne 2011. godine kada je Stephen zapravo bio taj koji je upoznao Justina i svoju ćerku, Hailey, tokom njihovog gostovanja na Today Show-u dok su još bili tinejdžeri. Par se nakon toga sretao još nekoliko puta, a Hailey je sa ocem prisustvovala premijeri Justinovog filma, Never Say Never, 2011. godine.

Izvor E Newsa je svojevremeno izjavio da je otac manekenke presrećan zbog njihove prosidbe koja se dogodila ranije ove godine. Pomenuti par se venčao pre tri meseca, tokom boravka na Bahamima, a izvor je takođe potvrdio da je Justin tražio blagoslov Haileyinog oca Stephena pre nego je verio.

Iako je Hailey demantovala glasine o njihovom venčanju na tviteru u septembru, potvrđeno je da je manekenka uzela Justinovo prezime i da njeno zvanično, puno ime, sada glasi Hailey Bieber.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Nina

    25. 10. 2018. at 11:03

    Hailey je u zurbi u jednom trenutku greskom obukla sako od pokojnog djeda. :/

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top