in

Heather Locklear uhapšena jer je tukla dečka i policajce


Zvezda serije Dinastija i Melrose Place, 56- godišnja Heather Locklear uhapšena je tokom vikenda zbog nasilja u porodici i napada na policajce. 

Prema pisanju američki medija, policajci su pozvani u nedelju uveče u kalifornijski dom glumice nakon što je njen brat zatekao svoju slavnu sestru u fizičkom obračunu sa muškarcem.

Izvor američkog TMZ-a priča da je u pitanju Chris Heisser, sa kojim je slavna glumica bila u vezi tokom srednje škole, a nakon toga još nekoliko puta. Tuča u njihovom odnosu, navodno je normalna stvar.

Policija je na licu mesta utvrdila kako je muškarac imao vidljive ozlede po telu, između ostalog i ugrize, a Heather je navodno pokušala da mu odgrize nos. Kada je policija pokušala da je smiri, Heather je fizički nasrnula na policajce.

„Udarila je policajku i nazvala je ‘ku..’, jednog je policajca udarila nogom u međunožje, a trećeg je pokušala da udari i urlala je da su ‘jeb.. kreteni,“ ispričao je izvor novinarima.

Inače, glumica je i u prošlosti imala probleme sa zakonom, pa je 2006. uhapšena u alkoholnom stanju, a testovi su pokazali da je osim alkohola uzimala i opijate.