Search
Close this search box.

Hoće li Ava naći tajni imunitet?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U novom plemenu Sibu, Ava se ne oseća baš najbolje. Kaže da joj je bilo lepše pre ujedinjenja i izjavljuje: „Šta bi bilo da smo u zatvoru ili na psihijatriji, da smo vezani? Kakva bi onda bila situacija? Ili da bežimo, da nas progoni manijak ili da nas neko siluje…“  Aleks se oseća fenomenalno nakon pobede koju je osvojila u prvoj borbi posle ujedinjenjenja i svoju radost poredi sa onom koju je doživela 2003. kada je postala mis Hrvatske.

Na Ostrvu odbačenih je iznenađujuće mirno, jer su članovi Velikog veća smirili strasti. Radovan misli da je Markova odluka da u ujedinjenje povede Nevena, najpoštenija moguća od početka Survivora, a sa njegovom konstatacijom se slaže i Mia. Dok sumiraju utiske, Jelena ističe da je najbolje prošla Maja Lena, koju su saplemenici konstantno štitili kako ne bi dospela na Ostrvo odbačenih i srela se sa majkom.

Sviće 24. dan na Kostariki. Pre odlaska u borbu takmičare čeka veliko iznenađenje, obilan doručak u kojem svi podjednako uživaju. Punih stomaka, ujedinjeni kreću put bojnog polja. Cilj im je osvajanje šest ličnih imuniteta. Nakon pojedinačnog izjašnjavanja o tome koja dva takmičara su do sada pokazala najveću spremnost, Sebastijan sa sedam i Vlada sa šest glasova postaju predvodnici dve grupe takmičara. Zbog najviše osvojenih glasova, Sebastijan ima pravo da prvi izabere jednog člana svoje ekipe. U njegov odred ulaze Ognjen, Milan, Kristina, Maja Lena i Martina, dok u Vladin tabor stižu Nikola, Marko, Aleks, Neven i Ava.

Igra podrazumeva poligon sa preprekama i zahteva veliku spretnost i timski rad. Već na samom startu Sebastijan stiče dovoljnu prednost, koju Vlada i njegovi saborci ne mogu da nadoknade do kraja igre. Pobednici su zaštićeni na predstojećem Plemencu, a lutrija odlučuje da u potragu za Tajnim imunitetom odlazi Ava. Ona u Gradu bambusa daje sve od sebe kako bi došla do imuniteta. Uporna je i postepeno rešava zagonetke, ali mrak sve više otežava njenu potragu…

Hoće li uspeti da ga pronađe?

P.Ž./Tračara

POSLEDNJE VESTI