Prati nas

Vesti

Holivudski glumac oduševljen novom pesmom Dragane Mirković

Svetska glumačka zvezda  Jean-Claude Van Damme uspeo je da zapali internet podelivši na svojoj fejsbuk stranici spot sa novim hitom Dragane Mirković Zamena.

“Draga Dragana, ponosan sam da predstavim ovaj sjajni video sa tvojim divnim glasom. Šaljem ljubav tebi, Balkanu, celom svetu i tvom suprugu Toniju”, napisao je holivudski superstar koga prati preko 17 miliona ljudi i izazvao salvu komentara iz čitavog sveta.

“Objasnila je amerikancima šta je muzika”, “Zvuči odlično, iako ne razumem o čemu peva”, “Divan izbor, čestitam”, “Jako mi se dopada, moram da potražim druge njene pesme”, samo su neki od stotina komentara koje su fanovi sa svih meridijana ostavili svom idolu, a pesma je skupila oko tri hiljade lajkova odmah po objavljivanju.

“Hvala ti dragi prijatelju, učinio si me ponosnom i srećnom. Hvala tvojom fanovima na divnim komentarima”, napisala je Dragana i podelila objavu.

1 komentar

1 komentar

  1. Kompleksasi

    13. 08. 2019. at 13:39

    Aman vise i vi i Kasidolka i taj glumac sa D liste Holivuda kojeg se ne seca niko mladji od 60 godina. Da je Tom Cruise pa ajde, nego ovaj od kojeg veci uticaj u Holivudu ima Serbedzija, plus je sto puta veca zvezda. Smorili i vi i ta ljankase.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top