Search
Close this search box.

Homoseksualac, a smeta mu podrška gej populaciji!?

'Svideo mi se seks sa ženom'!( foto: Facebook )

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Novom pevaču grupe The Queen smeta gej propaganda ( foto: Facebook )

Adam Lambert, koji se proslavio nakon učešća u Američkom Idolu, još je na početku svoje karijere priznao da je homoseksualac. Međutim, nedavno je na Twitteru prozvao sve one koji podržavaju gej populaciju u poslednje vreme zarad sopstvenog marketinga.

„Primećujete li kako u poslednje vreme pop pevači koji su strejt podilaze gej publici? Da li to treba da nam bude čast? Da li je u pitanju napredak ili samo strategija?“, podelio je svoje nedoumice pevač koji je trenutno na turneji sa kultnim bendom The Queen čiji ga članovi smatraju dostojnom zamenom Freddie Mercuryja.

Debata njegovih pratilaca je bila veoma žestoka i mnogi su ga pitali da li se to odnosi na Nick Jonasa koji je podržao svoje gej prijatelje novim spotom, ali i na Harryja Stylesa koji je nedavno priznao da mu pol nije bitan prilikom izbora partnera.

„Koga briga da li se ti preispituješ da li si gej, strejt ili bi? Hoću da kažem da muzika treba da bude u prvom planu“, dodao je na kraju Lambert.

Da li se slažete sa njim? Mislite li je podrška LGBT populaciji samo marketinški osmišljena strategija ili neke zvezde to rade iz ličnih pobuda?

POSLEDNJE VESTI