Adam Lambert: Imao sam seks sa momcima iz Holivuda koji nisu gej

Krivo mu je što muškarci iz Holiuda ne priznaju da su gej! (foto:portalfamosos)
Krivo mu je što muškarci iz Holiuda ne priznaju da su gej! (foto:portalfamosos)

Bivša zvezda američkog idola Adam Lambert, koji je otvoreno gej, smatra da je veoma smešno što muškarci iz Holivuda ne mogu da izraze svoju pravu seksualnost u javnosti, zbog čega krivi mačo kulturu, koja ih sprečava da to i priznaju.

U nedavnom intervjuu, Adam je objasnio da je imao odnose sa nekima od velikana filmske i muzičke industrije, i da mu je jako krivo što nijedan od njih nije priznao da je gej.

“Spavao sam sa nekoliko njih. Bilo da se radi o muzici ili glumi, treba imati na umu da takve industrije vode uglanom muškarci, pa je to možda veliki problem”, izjavio je 33-godišnji pevač za magazin Glamour.

‘Svideo mi se seks sa ženama’! (foto:Facebook)

Popularna zvezda je svoju seksalnost priznao još na rađanju njegove karijere, početkom 2009, a ne stidi se da prizna da je pre nekoliko godina eksperimentisao i sa ženama.

“Žene su predivne i ja uvek primetim kada neka devojka lepo miriše. Kao i većina gej muškaraca, mene privlači da se izjadam ženama. I da, priznajem, spavao sam sa nekoliko njih ranije”, rekao je pevač za isti magazin.

“Prvi put sam spavao sa ženom kada sam imao 29 godina. To se desilo neplanirano, ali sam bio jako znatiželjan. I bilo je super.”

Povezane vesti