Horoskop za 18. april 2020. godine

U nastavku pročitajte horoskop za 18. april 2020. godine.

Ovan – horoskop za 18.april

Izbegavajte grupne konflikte i sve ono što može negativno uticati na vaše raspoloženje, naročito izbegavajte situacije koje nisu direktno vezane za vas.

Ako ste slobodni, uživajte u svojoj slobodi što je duže moguće. Trenutno niste raspoloženi za ozbiljnu vezu.

Bik – horoskop za 18.april

Trudite se da motivišite vaše saradnike da rade više i bolje, ali vam to ne polazi za rukom. Morate da nađete nove načine da podignete produktivnost.

Teško vam je da pokažete emocije, bez obzira koliko to želite. Imate emocionalnu blokadu.

Blizanci – horoskop za 18.april

Imate skriveni plan, imate keca u rukavu koga čuvate za završetak projekta na kome trenutno radite. Konkurencija će ostati bez reči kada vidite šta ste im spremili.

Nemojte da krijete svoja osećanja, voljena osoba jedva čeka da ih otkrijete, biće vam lakše, videćete i sami. Ako niste često otkrivali svoje emocije drugima, videćete da je samo prvi put teško, kasnije će biti sve lakše.

Rak – horoskop za 18.april

Nestrpljivi ste i to je vaša najveća mana. Ne želite da čekate na svoju šansu već na silu pokušavate da uradite nešto što ne umete. To će dovesti do kontraefekta.

Ponekad umete da budete veoma naporni prema voljenoj osobi, a danas je jedan od tih dana. Najbolje je da provedete ceo dan sami ako želite da izbegnete rasprave.

Lav – horoskop za 18.april

Niste raspoloženi da slušate lažne izgovore zbog čega neki poslovni zadaci još uvek nisu završeni. Potražite krivca i neka bude kažnjen onako kako bi trebalo da bude.

Previše idealizujete voljenu osobu. Vaša romantična strana često dovodi do toga da ne umete da razaznate realnost na pravi način.

Nastavak na narednoj strani

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.