in

Iako ima milione, Britney Spears ovako slavi rođendan

Us Weekly

Sam Asghari učinio je proslavu 36. rođendana Britney Spears veoma posebnom.

U subotu uveče, fitnes model dao je sve od sebe da na romantičan način uredi sobu za pop pevačicu. Kada je ušla u prostoriju, ona je bila ispunjena njenim omiljenim svećama sa mirisom vanile, dok su se na malom stolu nalazili kolači sa svećicama. Na podu je od latica ruža napravio srce, pored koga je stajao balon sa ispisom Srećan rođendan.

U videu, koji je Spearsova objavila na društvenim mrežama, čuje se kako Asghari kaže Srećan rođendan, draga, dok pevačica, odevena u kratku crnu suknju, očigledno iznenađenja izgovara: Hvala. 

View this post on Instagram

Couldn’t ask for a better way to kick off my birthday ❤️🎂

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

„Nisam mogla da poželim bolji način da započnem rođendan,“ napisala je ona pokraj videa koji je objavila. Iako se ove godine našla na sedmom mestu najplaćenijih pevačica u prošloj godini, Spearsova ne krije da je skromna i da najviše uživa u sitnicama, sinovima i domaćoj kuhinji.

Britney i Sam u vezi su nešto više od godinu dana. Upoznali su se na snimanju njenog spota za pesmu Slumber Party i od tada su nerazdvojni. Često su zajedno u javnosti, a sve važne praznike slave zajedno.