Ilda Šaulić izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće

Ilda Šaulić je izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće, a u intervjuu za magazin “Gloria” ispričala je da je uz pomoć najbližih prebrodila ove teške trenutke.

“Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno, i dalje osećam neke posledice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam uprkos svemu uspela da sačuvam unutrašnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmerno pomogli i porodica i prijatelji, koji su za mene tu u dobru i u zlu”, rekla je Ilda, koja je nedavno preležala i koronavirus.

Sada je posvećena ćerki Emi, koja ima tri godine.

“Zasad, sva moja snaga je preusmerena na oporavak, jer postoje ljudi kojima sam potrebna, pre svega moja ćerka Ema. Upravo zbog nje moram biti snažna čak i u najtežim trenucima”, navela je pevačica.

Ilda je rekla da je jedan od najtežih trenutaka ikada bio kada je trebalo da saopšte Emi da neće dobiti brata ili sestru.

“Na svu sreću, imam pametno, i za svoje godine, zapanjujuće zrelo dete. Svakome ko se javi na telefon je govorila kako će da dobije batu ili seku. Ovo je prihvatila kao neminovnost. Ona je inače takva. Kada je tata poginuo, govorili smo joj kako je on na putu, pokušavajući da je na taj način poštedimo,” navela je Ilda.

“Nismo znali kako da joj saopštimo istinu, a da ona to razume i prihvati. I onda je jednom prilikom, kada smo joj dali taj odgovor rekla: ‘Moj deda nije na putu, on je sa anđelima’. Bili smo šokirani, ali smo shvatili da od nje ne treba kriti previše stvari”, ispričala je Ilda.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.