Indira Levak napustila grupu Colonia

(foto: Instagram/indiralevak)

Već dve decenije (tačnije od 1996. godine; kada je grupa osnovana) Colonia žari i pali na našim prostorima i predstavlja neizostavni repertoar na žurkama, bilo da se radi o novijim pesmama ili neprevaziđenim hitovima kao što su Plamen ljubavi, Oduzimaš mi dah, Mirno more ili Ti da bu di bu da.

Međutim, nakon što je jedan od osnivača napustio ovaj sastav krenule su priče o raspadu, koje su ostali članovi grupe demantovali. Ipak, definitivan razlaz je potvrdila i pevačica Indira Levak. 

„Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i da realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti, tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek. Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca, svoju prepoznatljivu energiju usmjeriti na svježe ideje i želje svoje vjerne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti!“, napisala je ona na svom zvaničnom Instagram profilu.

https://www.youtube.com/watch?v=iMYXzl3JN_g

2 Responses

  1. Ovoj zeni svaka cast. Ne samo sto ima predobar glas nego ima i neiscrpnu energiju na sceni. I igra i pjeva. Pravi izvodjac a ne ceca jeca stoja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI