in ,

Iskrena: Sponzoruša sam i želim da ćerke naslede moj biznis


Internet i rijaliti TV programi su otvorili vrata mnogim ljudima koji uz pomoć svojih talenata nikada ne bi dospeli u prvi plan.

Opsednutost publike i pažnja koju poklanjaju ljudima koji se ne bave nijednim vidom umetničkog izražavanja je dostigla tolike razmere da starlete zauzimaju više medijskog prostora od pevača i glumaca, a jedna od njih je i Nina Peterson.

Ova 37-godišnja majka četvoro dece ne krije da se bavi najstarijim zanatom, kao i da su njene mušterije uglavnom stariji, bogati muškarci, a oni finansiraju sve njene plastične operacije, pa je tako, napomenimo samo, uz pomoć estetske hirurgije grudu povećala tri puta, na šta je jedan biznismen izdvojio 100.000 dolara.

Da ne krije svoju profesiju ni od koga, govori i podatak da njena deca vole sponzore svoje majke jer im oni kupuju najbolje poklone, te ih vode na najegzotičnije destinacije, a Petersonova ističe kako joj ne bi smetalo da bilo ko od njih, kada odraste, nastavi porodični biznis.

Uvid u ovakav životni stil jedne žene je izuzetno zanimljiv ljudima širom sveta, pa tako ona svakodnevno nailazi na pozitivne i negativne komentare, ali njoj ništa od toga ne smeta sve dok može da živi život na visokoj nozi kakav je izabrala.