in

Isplivale gole fotke bivšeg dečka Sanje Hurricane: Kome god da ih je slao, taj se nije usrećio

Nikola je trenutno u rijalitiju Zadruga

Nikola Đorđević, bivši dečko popularne uraganke Sanje Vučić, od početka učešća u rijalitiju „Zadruga“ pokazuje svoje zavodničke sposobnosti.

Bodi-bilder je već pomutio pamet mnogim zadrugarkama, pa je već nekoliko sati od ulaska okupio oko sebe brojne atraktivne cice.

Najprisniji je sa Aleksandrom Nikolić  s kojom je već pao i poljubac, a dele i krevet u izolaciji jer su izabrani za ovonedeljne potrčke.

Da je Nikola veliki ženskaroš, svedoče i oni koji ga poznaju, a to ga je navodno koštalo i dvogodišnje veze sa Sanjom, prenosi Kurir.

View this post on Instagram

A post shared by Nikola Đorđević (@nikola_djordjevicc)

Naime, kako tvrde upućeni, ona je saznala da njen dečko šalje raznim devojkama svoje gole fotografije, i kad se uverila u to, stavila je tačku na tu vezu.

Sporne fotke su nedavno isplivale na društvenoj mreži Tviter, a neko ih je postavio i na Jutjub. Pojedine tviterašice nisu ostale imune na prizor, ali bilo je i dosta negativnih komentara.

„Kome god da je ovo slao, i nije se baš usrećio„, „Nije mi delovao kao neko ko ovo radi“ – neke su od reakcija na Tviteru, a pretpostavljamo da uraganka nije oduševljena ovim potezom svog bivšeg, pa je odlučila da okonča romansu.