Prati nas

Ivan Ivanović: Ja mislim da sam jako seksi, a Boki je raspala droca!

5Y2V6548

Dok nam je prva sezona popularne televizijske emisije Tvoje lice zvuči poznato ostala u lepom sećanju, drugu sezonu, uglavnom, pratili su skandali. A gde su skandali, tu je i Ivan Ivanović.

Mnogo je skandala iz druge sezone ove emisije, koje ćemo pamtiti. Plejbek Tanje Savić, Banetovo širenje transfobije i odbijanje imitacija izvođača ženskog pola, Nenad Okanović kao takav… Međutim, poslednji u nizu svakako su nedostatak vokalnog trenera Marije Mihajlović i Ivan Ivanović u ulozi žene.

5Y2V6528

Ivan Ivanović u ulozi žene. (foto: PR)

Nakon imitacije disko-pop grupe iz 70-ih Mirzino jato, u kome je voditelj bio žensko, usledili su komentari. Pobednik šoua Bane Moićević izjavio je: “Sad kapiram ono… Muškarce obučene kao žene.”, ponovo pokazujući svoju netolerantnost diskriminišući transrodne osobe, što je, uzgred, zabranjeno Ustavom Republike Srbije.

Voditelj Ivan Ivanović, koji homofobiju i transfobiju širi od kako je otpočeo svoju televizijsku karijeru, svoju imitaciju ocenio je kao vrlo seksi. “Pa ja sam sebe najviše podsetio na jednog fudbalera Nemačke Pola Brajtnera, ali ipak sam lepši od Bokija što mi je bio glavni cilj u ovoj numeri. To je stvar ukusa, vidi ga kakva je raspala droca!”, izjavio je Ivan pokušajući da imitira način govora vokalnog trenera Marije Mihajlović.

5Y2V6573

Ivanović pokušao da uvredi Mariju Mihajlović. (foto: PR)

Komentari na društvenim mrežama bili su podeljeni. Dok se nekima jako svidela ova imitacija, drugi su ostali šokirani ponašanjem i komentarima voditelja i takmičara. Kako se vama dopala ova imitacija?

6 komentara

6 Comments

 1. KatyCats4ever

  30. 12. 2014. at 10:16

  Seljak bio, seljak ostao! Nikada se promeniti nece.

 2. vockica

  30. 12. 2014. at 10:57

  ma daaaj!!! zar ne mislite da malo preterujete?!?
  p.s. zaboravili ste da pomenete da je Ivan i njegiva emisija i ove godine donirala lepu sumu novca u humanitarne svrhe!

 3. Lungo mare

  30. 12. 2014. at 13:29

  Jeeee…istina je brate,od Bokija duplo zgodniji i to još bez skupocjeni krpica markirani torbica.Eeee…a šta da je izletio u skupoj garderobi gdje bi mu bio kraj.
  Istina Boki je obična prevara i ružan brate—ružan ko vrag i debel ko svinja.Boki je prošlost a Ivanović senzacija.
  Imitacija vrlo dobra ,na momente čak i Karleušu je zasjenio.Želim reći pokreti su mu graciozniji za razliku lopatara,sve u skladu, samo treba voditi računa o brijanju jer je JK uvijek sveže obrijana.Neznam šta ima reći “boškarin” na njegov nastup,trtebalo bi ga priuputati kako sve to izgleda iz njegove perspektive.
  Dakle Ivanović po meni briljantan,moćan,energičan.

 4. boba

  30. 12. 2014. at 14:08

  Nasmejali smo se do suza bili su super ,Ivan je lik koji bi na zapadu dogurao daleko a u ovoj nasoj puritanskoj Srbijici je sve cudno.

 5. Šta se sa vama dešava

  31. 12. 2014. at 01:12

  Znate li da pišete o nečem drugom ili samo čekate i “pecate” da li je neko slučajno na bilo koji način uvredio trans rodnu osobu?!? Aman!

 6. Ivana

  31. 12. 2014. at 13:47

  Ne se**te vise …….trans rodni,ovakvi ili onakvi devijantni ste! Imam i ja pravo kao normalna-prosecna osoba da se zgadim,jbt kuda ide ovaj svet!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top