Ivan Ivanović: Ja mislim da sam jako seksi, a Boki je raspala droca!

Dok nam je prva sezona popularne televizijske emisije Tvoje lice zvuči poznato ostala u lepom sećanju, drugu sezonu, uglavnom, pratili su skandali. A gde su skandali, tu je i Ivan Ivanović.

Mnogo je skandala iz druge sezone ove emisije, koje ćemo pamtiti. Plejbek Tanje Savić, Banetovo širenje transfobije i odbijanje imitacija izvođača ženskog pola, Nenad Okanović kao takav… Međutim, poslednji u nizu svakako su nedostatak vokalnog trenera Marije Mihajlović i Ivan Ivanović u ulozi žene.

Ivan Ivanović u ulozi žene. (foto: PR)

Nakon imitacije disko-pop grupe iz 70-ih Mirzino jato, u kome je voditelj bio žensko, usledili su komentari. Pobednik šoua Bane Moićević izjavio je: “Sad kapiram ono… Muškarce obučene kao žene.”, ponovo pokazujući svoju netolerantnost diskriminišući transrodne osobe, što je, uzgred, zabranjeno Ustavom Republike Srbije.

Voditelj Ivan Ivanović, koji homofobiju i transfobiju širi od kako je otpočeo svoju televizijsku karijeru, svoju imitaciju ocenio je kao vrlo seksi. “Pa ja sam sebe najviše podsetio na jednog fudbalera Nemačke Pola Brajtnera, ali ipak sam lepši od Bokija što mi je bio glavni cilj u ovoj numeri. To je stvar ukusa, vidi ga kakva je raspala droca!”, izjavio je Ivan pokušajući da imitira način govora vokalnog trenera Marije Mihajlović.

5Y2V6573
Ivanović pokušao da uvredi Mariju Mihajlović. (foto: PR)

Komentari na društvenim mrežama bili su podeljeni. Dok se nekima jako svidela ova imitacija, drugi su ostali šokirani ponašanjem i komentarima voditelja i takmičara. Kako se vama dopala ova imitacija?

Povezane vesti