Ivana Peters sarađuje sa Cecom: Karleuša nema šta da se ljuti

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Ivana Peters u novoj sezoni „Zvezda Granda“ priklučila se timu Cece Ražnatović, iako je u prethodnih nekoliko sezona muzičkog takmičenja Zvezda Granda radila sa kandidatima Jelene Karleuše.

Kako je objasnila, nju je pozvala lično Ceca i ponudila joj da radi sa kandidatima u njenom timu.

„I u ovoj sezoni radiću sa kandidatima u Zvezdama Granda, u timu Cece Ražnatović. Ceca me je zvala i pitala da li želim da radim sa kandidatima, pošto već poznajem tu materiju, meni je to bilo sasvim okej“, rekla je Ivana za Telegraf.

Iako se zbog ove Ivanine odluke na društvenim mrežama uveliko spekuliše da će odnos između nje i Jelene sada sigurno biti narušen, Peters kaže da je sigurna da se to neće desiti jer Karleušu smatra profesionalcem.

„Ja sam profesionalac, Jelena je profesionalac, Ceca je profesionalac u svom poslu, ovde je posao u pitanju, ništa drugo, nema šta ko da se ljuti. Svi rade ono što žele da rade i rade svoj posao“, rekla nam je Ivana.

Podsetimo, Ivana Peter i Mira Škorić su nekoliko godina zajedno radile u Jeleninom timu i pomagale joj da što bolje spremi svoje kandidate. No, sada kada je na njeno mesto došla Ceca, Mira je ipak odustala od ovogodišnjeg takmičenja, zbog, kako mnogi spekulišu, lošeg odnosa koji ima sa Cecom.

POSLEDNJE VESTI