Aleksandra Sekulić napustila XF!

Čast da otvori četvrtu live emisiju X Factor Adria pripala je Harisu Ćatu
00:05 Emina, Kiki i Kristina izbacili su Aleksandru Sekulić iz takmičenja

 

Kao što ste i navikli i večeras na vašoj omiljenoj Tračari pratimo X Factor Adria iz minuta u minut! Večeras ćemo u revijalnom delu gledati dve hrvatske pevačice Jelenu Rozgu i Doris Dragović, kao što smo i pisali.

00:04 Emina, Kiki i Kristina odlučili su da izbace Aleksandru Sekulić.

23:54 Dve Aleksandre su u duelu: Aleksandra Brković i Aleksandra Sekulić. Mentor Kiki Lesandrić večeras ostaje bez jedne kandidatkinje!

23:40 Glasanje je završeno. Šta mislite – ko će se naći u duelu?

23:17 Nešto više od 20 minuta imate za glasanje? Za koga ćete glasati?

23:02 Tamara Milanović oduševila je žiri pesmom ‘Jar of Hearts’ Christine Perri

 

22:50 Haris Ćato, sa povređenom nogom, peva pesmu ‘Sve je laž’ Dina Merlina

 

22:37 Lukijan Ivanović peva pesmu John Newmana ‘Love me Again’

 

22:23 Devojke iz grupe 4U pevaju Lanu Del Ray i pesmu 'Summertime Sadness'
22:23 Devojke iz grupe 4U pevaju Lanu Del Ray i pesmu ‘Summertime Sadness’

 

22:17 Kristina idalje tvrdi da je Maid čovek-drama, kako ga je nazvala nakon prve audicije. Jedini savet koji za njega ima je da nauči da kontroliše dramu u svom nastupu. Kiki kaže da je uspeo da ih sve vrati u 80-te.

22:14 Maid Hećimović peva pesmu Tutti Frutti Benda 'Stvari lagane'
22:14 Maid Hećimović peva pesmu Tutti Frutti Benda ‘Stvari lagane’

 

22:09 Ilma je imala problem, nije se čula, što je skoro dovelo do suza. Skoro svi članovi žirija složili su se da je odabir pesme bio loš. “Ilmice draga… Teška je ovo pesma ufff! Glavu gore!”, napisala je Marija Šerifović čiju je pesmu Ilma pevala na Twitteru,

22:05 Ilma Karahmet peva pesmu Marije Šerifović 'Nisam anđeo'
22:05 Ilma Karahmet peva pesmu Marije Šerifović ‘Nisam anđeo’

 

21:59 “Oseća se jak autorski uticaj vašeg mentora. Mislim da imate apsolutno mesta na ovom tržištu ako ostanete zajedno”, rekao je Kiki. “Da niste doktori, znate kako bih vas nazvala – majstori. Kristina ovo je bio jedan od najboljih nastupa”, poručila je Emina. I Željko je imao pozitivne komentare na nastup Doktora.

 

21:54 Doktori pevaju Pharrel Williamsa i pesmu 'Happy'
21:54 Doktori pevaju Pharrel Williamsa i pesmu ‘Happy’

 

21:49 Emina kaže da se Aleksandra više usredsredila na koreografiju, a ne na pevanje. Željko kaže da je nastupu falilo više energije i smatra da ona naredni put treba da dozvoli svom mentoru da joj odabere pesmu. Sa tim se složila i Kristina, koja joj je rekla da je ova pesma bila preveliki zalogaj za nju.

21:45 Sledeća peva Aleksandra Sekulić, ona peva Vanninu pesmu ‘Kao da me nema’

 

21:37 Željko je Aleksi rekao “Majstore, leži ti ovaj stil”. Kaže da je zamišljen kako bi ovo zvučalo na srpskom. I Kristina kaže da bi volela da čuje Aleksu na srpskom.

Žiri je imao samo reči hvale za Aleksu
Žiri je imao samo reči hvale za Aleksu

 

21:34 Emina Jahović svog kandidata Aleksu Perovića najavila je kao najlepši osmeh X factora. On peva pesmu Bailamos Enrique Iglesiasa.

21:24 Kristina Kovač poručuje da Aleksandri dobro stoji dens muzika, ali da joj preporučuje da u buduće odabre nešto u fazonu Emeli Sandé. Voditeljka Ana Grubin izvukla je od Aleksandre šta se zapravo desilo sa njenim glasom – koji je večeras bio drugačiji. Aleksandra se, zapravo prehladila.

21:22 Emina Jahović dva puta je ponovila da joj kombinacija pesama “celo vreme” nije bila jasna. Sve vreme, Emina, sve vreme! :)

21:19 Druga večeras peva Aleksandra Brković, koja peva mik pesama 'Zbog tebe' grupe Tap 011 i 'Tek je 12 sati' grupe E.T.
21:19 Druga večeras peva Aleksandra Brković, koja peva mik pesama ‘Zbog tebe’ grupe Tap 011 i ‘Tek je 12 sati’ grupe E.T.

 

21:14 Emina je rekla Danijelu da je ona za svoje momke želela ovu pesmu, ali da je on preduhitrio. Željko kaže da se bojao da će zbog koreografije izgubiti dah, što se nije desilo. “Iz emisije u emisiju si sve posvećeniji. Vidim da si spreman da se menjam. Imam utisak da ovde ideš na sve ili ništa u svom životu”, rekao je Danijelu njegov mentor Željko.

21:12 Kristina je pohvalila Danijelov izbor pesme, sa čim se složio i Kiki, rekavši da je ovo stil koji on treba da neguje.
21:12 Kristina je pohvalila Danijelov izbor pesme, sa čim se složio i Kiki, rekavši da je ovo stil koji on treba da neguje.

 

21:09 Makedonac Danijel Kajmakoski peva pesmu koju je sam odabrao Counting Stars, benda One Republic.

 

Povezane vesti

Back to Top