Izgleda kao da ima 12 godina, a slika se u toplesu!

Slobodnija nego ikad dosad (foto: V magazine)

Mlada pevačica Selena Gomez pojavila se u jednom od najslobodnijih izdanja u svojoj dosadašnjoj karijeri: ona se fotkala u toplesu za novo izdanje magazina.

Gomezova, kojoj su 22 godine, se odvažila na ovaj potez kako bi pokazala da više nije Diznijeva princeza koju još uvek mnogi vide u njoj, iako na fotografijama izgleda kao da joj je 12 godina, a u ekskluzivnom intervjuu je otkrila da je sazrela i po pitanju ljubavi.

Svet je bio protiv nas, kaže o odnosu sa Justinom (foto: V)
Svet je bio protiv nas, kaže o odnosu sa Justinom (foto: V)

“Sledeći put kada se zaljubim uradiću sve drugačije nego prošli put. Ali, to se neće desiti u skorije vreme”, odgovorila je pevačica na pitanje glumca Jamesa Franca koji ju je pitao kako sada gleda na vezu sa Justinom Bieberom koja je bila teška jer je bila pod lupom javnosti.

Učila je na greškama (foto: V)
Učila je na greškama (foto: V)

“Imala sam svega 18 godina i on je bio moja prva ljubav. Kada si mlađi govore ti mnogo različitih stvari, a ja sam osećala kao da mi imamo samo jedno drugo i da se ceo svet urotio protiv nas. To je bilo veoma čudno, ali i neverovatno iskustvo. Ipak, ne bih ga ponovila ni za milion godina. Ali, preživiš sve to i izvučeš neku pouku iz svega.”

Selena je svesna da je mnogima uzor (foto: V)
Selena je svesna da je mnogima uzor (foto: V)

Povezane vesti