Izgubila više od 50 kilograma: Pevačica pokazala novu liniju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica i pevačica Jessica Simpson neprepoznatljiva je nakon što je smršala skoro 50 kilograma.

Poznata 39-godišnjakinja je objavila fotografiju kojom je pokazala kako provodi vreme u karantinu, ali i neverovatno telo kojim se može pohvaliti nakon meseci pridržavanja režima zdrave ishrane i treniranja.

Podsetimo, Jessica se obavezala da će nakon rođenja trećeg deteta skinuti nakupljene kilograme. Nakon samo šest meseci bila je lakša neverovatnih 45 kilograma, a u tome joj je pomogao trener Harley Pasternak.

“Poenta je usvojiti zdrave navike i pridržavati ih se. Svaki večeri, pre nego što legne u krevet, Džesika mi šalje e-mail kojim mi daje do znanja da je zadovoljila sve uslove koje smo zacrtali za taj dan. Tako ide na spavanje s osećajem zadovoljstva i uspeha. Ona je uspela da ostvari ono najvažnije, a to je da se pravilno hrani. Nusprodukt je gubitak 45 kilograma”, ispričao je za časopis People Pasternak, koji stoji iza figura mnogih poznatih i slavnih.

https://www.instagram.com/p/B-k3CQhHeZZ/?utm_source=ig_embed

Što se tiče treniranja, pevačica je u početku puno hodala, a onda krenula da tri puta nedeljno odlazi u teretanu gde je trenirala po 45 minuta.

Jela je tri obroka dnevno i dve užine. U svaki obrok je uključivala proteine, vlakna i zdrave masti, a užine su bile kombinacija proteina i vlakana ili proteina i masti.

Sudeći po njenoj figuri, jasno je da se isplatilo.

POSLEDNJE VESTI