Jessica Simpson na meti kritika zbog fotografije ćerkice u bikiniju

Pevačica sa ćerkicom Max (foto: Instagram.com/jessicasimpson)

Jessica Simpson susrela se za ozbiljnim kritikama na društvenim mrežama nakon što je pre nekoliko dana na Instagramu postavila bezazlenu fotografiju 5-godišnje ćerkice Maxwell Drew Johnson koja pozira na trotinetu u bikinuju.

Devojčica se pući i pozira sa kacigom na glavi, a pevačica je upravo to i stavila u prvi plan kada je pored tri fotografije devojčice napisala: „Bezbednost na prvom mestu“.

Fotografija koja je izazvala burne reakcije (foto: Instagram.com/jessicasimpson)

Međutim, nekim je zasmetalo to što Max nosi bikini, te su pisali da je ‘premlada’ za njega, drugima je smetalo to što Jessica ‘javno pokazuje ovakve fotke ćerke’, i upozoravali je na pedofile i ubice. „Seksualna eksploatacija maloletne dece na delu, razumem da misli da je njena ćerka slatka, ali pedofili neće samo to pomisliti“, stoji u jednom komentaru.

Bilo je podnednako i onih koji su stali u odbranu Simpsonove, i oni su, između ostalog, u komentarima pisali da im ‘nije jasno kako jedna petogodišnjakinja može biti premlada za bikini’, da je ‘devojčica prelepa’ i da ‘upravo oni koji misle da je fotografija prikazuje seksualizaiju deteta, imaju veliki problem’.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI