in

Za 6 meseci vratila staru liniju! Jessica Simpson smršala 45 kilograma

Jessica Simpson prethodnih godina borila se sa viškom kilogramama. Bez obzira na trudnoće, neprestano se gojila, što joj nije prijalo. Ipak, nakon rođenja ćerka Birdie Mae rešila je da smrša.

Ona je na Instagramu sa svojim pratiteljima podelila fotografiju na kojoj je pokazala svoju novu liniju na koju je, kako kaže, ponosna.

“Za šest meseci 45 kilograma manje. Ovo putovanje je za mene veoma emotivno iz više razloga, ali sam ponosna jer se ponovo osećam – kao ja. Čak i kada mi se činilo nemogućim da izgubim kilograme, odlučila sam da se više potrudim”, napisala je Simpson uz fotografiju na kojoj nosi crnu odeću od glave do pete.

View this post on Instagram

6 months. 100 pounds down (Yes, I tipped the scales at 240 😜) My first trip away from #BIRDIEMAE and emotional for many reasons, but so proud to feel like myself again. Even when it felt impossible, I chose to work harder. 💚

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Pratioci su joj brzo poslali poruke podrške i komplimente. “Izgledaš nestvarno,” “Prelepa si, bez obzira na sve,” “Goriš, nezaustavljiva si!” samo su neki od komentara ispod fotografije, koja broji preko pola miliona lajkova.

Pevačica je u toku trudnoće u jednom trenutku imala 110 kilograma na 161 cm visine.