Šokantna ispovest pevačice: Toliko sam pila, da nisam mogla da obučem decu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica, glumica i modna dizajnerka Jessica Simpson odlučila je da životnu priču podeli sa javnosti u memoarima koje je nazvala Otvorena knjiga.


U šokantnoj ispovesti, Jessica je priznala da je u nekim trenucima toliko pila da nije mogla da obuče decu u kostime za Noć veštica.

Tog dana je, kako piše u knjizi, prvu čašu popila već u 7:30 sati ujutro. Kasnije tokom dana, dok su se deca oblačila kostime, njen suprug Eric Johnson pitao ju je može li da mu pomogne.

„Bilo me je sramota što me vide u tom stanju. Sramota me je da priznam da se ne sećam ko ih je tada obukao u kostime“, priznala je ona.

Te noći Simpson je popila lek za spavanje i probudila se sledećeg jutra, pokušavajući da izbegne decu.

„Spavala sam, bojala sam se da ću ih videti, da sam ih izneverila. Skrivala sam se dok nisu otišli, a onda sam opet počela da pijem“, piše ona.

Nedugo nakon toga shvatila je da njen način života nije zdrav, pa je rekla bliskim prijateljima kako je došla do zaključka da joj treba pomoć.

„Moram da prestanem. Nešto mora da prestanm. Ako alkohol čini sve ovo i pogoršava stvari, onda ga ostavljam“, kaže ona i priča da je tada krenula na terapiju na koju je išla dvaput nedeljno.

Tokom procesa odvikavanja imala je punu podršku porodice i lekara, a sada se kaje što je sebi dopustila da mir traži u alkoholu i nada se da će pisanjem i pričanjem o svojim životnim iskustvima pomoći drugima koji se osećaju izgubljeno.

„To je bilo dugo i teško emotivno putovanje kojim sam došla do čiste sreće i ispunjenosti i koje mi je pomoglo da prihvatim sebe. Iskoristila sam svoju bol i okrenula je u nešto što može biti lepo i, nadam se, inspiriše druge ljude“, priča Simpson.

Otkad je trezna, priznaje da živi mnogo ispunjenijim životom i da više uživa u ulozi supruge i majke.

„Shvatam koliko je lepih trenutaka koje bih propustila da se nisam otreznila. Ne postoji bolji poklon koji mogu dati svojoj deci, nema boljeg poklona koji mogu dati svom suprugu. I, što je najvažnije, nema boljeg poklona koji mogu dati samoj sebi“, zaključuje Jessica.

Ona i njen suprug Eric zajedno su od maja 2010. godine, a venčali su se 2014. i imaju troje dece: kćerku Maxwell Drew (8), sina Acea Knutea (7) i kćerku Birdie Mae, koja je rođena u martu 2019. godine.

POSLEDNJE VESTI