Iznenađenja u Operaciji Trijumf

Prema svim pokazateljima sinoć je sa akademije OT trebalo da ispadne Vukašin, ali ispao je miljenik devojčica Nikola Sarić- Sajko! Meni je ovo totalni šok! Pa ako toliko uzdišete za njim devojčice, telefone u ruke i glasajte!

Čini mi se da je publika u Makedoniji, Bosni, Crnoj Gori i Hrvatskoj jako vredna po pitanju glasanja. To možemo videti i po favoritima. Neprikosnoven je Aleksandar iz Makedonije, a prate ga Ana iz Hrvatske, Nina iz Crne Gore i Adnan iz Bosne. Svi su se oni bili u vrhu po broju glasova. Samo mi ne glasamo za naše… Zašto je to tako???

Žiri je sve još jednom iznenadio nominujući SVE PREOSTALE DEVOJKE!!! Plus Vukašin. Stvarno nije fer, bile su fenomenalne. Direktor akademije Saša Dragić je takođe negodovao povodom odluka žirija i spasio je Anu, a studenti su spasili Ninu. Sledeće nedelje gledaoci će imati jako težak zadatak, jer će glasati između Sonje i Vukašina. Uf, navijam za Sonju, nominovana je potpuno nezasluženo!

Još jedno iznenađenje iz OT, ovog puta lepo! Sledeće nedelje na Gala večeri specijalni gost biće Junior Jack! To može biti zanimljivo…

10 Responses

  1. SAJKO JE NAJBOLJI I NAJLJEPSI A UZ NJEGA SU LEPI I DZONI I djole

  2. SAJKO JE NAJBOLJI I NAJLJEPSI A I DZONI I DJOLE NISU LOSI I ONI SU MI COOL

  3. msm,strasno…ja sam to jos odavno provalila da su se ostale zemlje uzele telefone osim srbije..brt,smo mi normalni?ispao je djole,sajko pa i sonja…msm,ako su ostale zemlje tako po nacionalnoj osnovi glasale,zasto nismo i mi?xD

  4. slažem se s vama sajko je najbolji i najslađi volim teeeeeeee sajko

  5. Jao Sajko…kako si dobar za sex…kako bi te samo….mmmm…
    Bas me palis…aaaahhhhhhhh…

  6. incident hivpatients poised centerfree placing maternity speak tradeoffs mirza succinct retaining

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI