in

Jala Brat: Ljudi nisu verovali da ćemo Buba i ja uspeti


Iako se o kvalitetu njihove muzike dosta polemiše, činjenica je da su Jala Brat i Buba Corelli trenutno najpopularniji duo u regionu. Njihove pesme brzo postaju hitovi koje publika obožava, a taj uspeh nije došao preko noći.

Jala Brat je u nedavnom intervjuu oktrio su ovakav uspeh zaslužili velikim trudom i radom.

’’Gledam na to tako što je sve došlo nakon godina i godina rada. Nije se ništa desilo od jednom, u muziku nismo uplovili juče, već idemo utabanom stazom skoro deset godina. Iskren da budem ne obazirem se previše na to, već se trudim da nastavim ka cilju. Radimo istim tempom, kako bi održali sve ono što smo prethodnih godina stvorili. Svaki put imamo veći cilj, a dok god ga bilo ko imao ispred sebe, težiće ka tome da raste. Presrećni smo i zadovoljni, ali i dalje skormni’’, priča reper.

On dodaje i da Buba i on nisu ni sanjali da će postati ovako uspešni, dodajući i da su ih često i drugi osporavali:

‘’Mi smo kao klinci počeli da se bavimo muzikom. Između trinaeste i četrnaeste godine smo uplovili u ove vode. Prelaz iz osnovne u srednju školu. I normalno odmah su usledile osude i niko skoro nije verovao da ćemo danas biti ovo što jesmo. Bilo je kritika, ali vremenom se sve to promenilo. Sada oni koji su kritikovali daju podršku i hvala im na tome’’, priča reper, pa dodaje:

‘’ Ono što svaki čovek na našem podneblju prolazi kada samo pomisli da se bavi nečim što nije uobičajno za ovo podneblje. To je onaj momenat kada verujete u san, za koji na prvu pomisao mislite da nije moguće. Međutim, cilj te svaki put osvesti i daje ti snagu da se boriš’’, piše Svet.

loading...