Search
Close this search box.

Koliko smo sigurni na nastupima: Obezbeđenja Raste, Bube, Jale tuku goste, a pravde nigde?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što je društvene mreže i medije obišao snimak incidenta sa nastupa repera Bube Korelija i Džale Brata, sada se pojavio snimak na kom obezbeđenje repera Stefana Đurića Raste udara po glavi mladića iz publike.
Naime, na jednom od nastupa popularnog repera Stefana Đurića Raste u Crnoj Gori dogodio se incident kada se reper posvađao sa fanom, koga je, kako se vidi na snimku, Rastino obezbeđenje udarilo u glavu. Rasprava repera i fana koji se nalazio u publici je trajala nekoliko minuta. Na snimku se ne čuje o čemu razgovaraju, ali je vidno da se reper približio masi i da se raspravlja sa fanom pričajući u mikrofon. Fan, koji je stajao sa druge strane ograde, je nekoliko puta pokušao da se unese u lice poznatom reperu. „Povodom snimka koji je osvanuo u medijima osećam potrebu, ali i odgovornost, da vam se obratim kako se ne bi širila pogrešna slika u javnosti. Sporna situacija odigrala se pre dve godine na mom koncertu u Podgorici, momci iz publike bacali su oštre predmete na binu, rizikujući da povrede kako mene tako i ostale članove benda,“ izjavio je Rasta.

Buba i Jala: Obezbeđenje bacalo dečaka?

Jala, Buba zajedno su sa reperom Inasom imali su nastup u Nišu gde je došao veliki broj, pretežno mlađe publike. Delovalo bi sve kao uobičajen nastup ovih Sarajlija sve dok se nije desila skandalozna scena. Kako se navodi, dok je Inas pevao svoj blok, odjednom su jednog dečka koji se našao na bini, izbacivači dohvatili i bukvalno bacili sa bine na publiku koja je bila u prvim redovima, kada je nastao opšti haos. Na društvenoj mreži Instagram je isplivao video snimak iz drugog ugla. https://www.instagram.com/p/CSKNO7FDkLV/?utm_source=ig_web_copy_link Internetom sada kruži peticija kojom se traži zabrana nastupa za ova dva muzičara u Srbiji.

POSLEDNJE VESTI